NYELVEKEN SZÓLUNK 2022. június 3-6.

máj 31, 2022 | Arhív, Nyelveken szólunk

NYELVEKEN SZÓLUNK 2022

Időpont: 2022. június 3-6.

Helyszín: A Nyelveken szólunk Facebook-oldala: https://www.facebook.com/nyelvekenszolunk

Nyelveken szólunk – A nyelvtanár tanulók és nyelvtanuló tanítók ideje

Találkozó: online, Zoomon, 2022. június 3. 16-18.00

Kedves Érdeklődők!

Mindjárt itt a Pünkösd, szabad, lehet és olyan jó lesz újra nyelveken szólni!

Szeretettel várunk minden nyelvtanár tanulót és nyelvtanuló tanítót, 2022. június 3-6. között az online térben. Terveink szerint, a pünkösdi hétvégénk legalább olyan kellemes lesz, mint tavaly: más dolgunk nem lesz, mint az élmények megosztása és befogadása.

Az első Nyelveken szólunk találkozónkat 2013-ban tartottuk a Fóti Szabad Waldorf Gimnáziumban. Egészen 2019-ig minden évben személyesen találkoztunk, tapasztalatot cseréltünk mindenről, ami nyelvtanítás és nyelvtanulás. Mindig nagyon kellemes és hasznos volt az együtt töltött idő.

Aztán jött a covid, elúszott a 2020-as randevúnk, a 2021. évben viszont a konferenciánk online élményfürdővé alakult, és elindult a FB oldalunk, hogy állandóan kapcsolatban maradhassunk. Podcast beszélgetések készülnek azóta folyamatosan: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlBFtwbznU9Xeo62oe6AFz80txjuIyLy4

Tavaly az iskolánk új épületbe költözött, idén már majdnem tudtunk is találkozni Fóton Veletek, de végül amellett döntöttünk, hogy az idén még legyen úgy, mint tavaly: osszunk meg egymással élményeket, tudásokat, kérdéseket, és két óra erejéig találkozzunk egy közös online térben.

A találkozó nagyon izgalmas lesz: Talk.Show In 7 Languages (azaz nyelvgyakorlás 7 különböző nyelven) és szakmai beszélgetőkörök (magyarul), egy közös térből indulva, külön csoportokba rendeződve, 2022. június 3-án 16-18 óra között, Zoomon.

A pénteki kétórás programon regisztráció és 3000 Ft befizetése után tudsz részt venni: https://forms.gle/JKmHzaQcAKW2mJV4A

A pünkösdi hétvége idején várjuk megosztásra szánt anyagaidat. Mi az elkészült negyven podcastot tesszük közzé újra, és készülünk nyelvtanárokat és nyelvtanulókat szórakoztató meglepetésekkel.

Aki még nem hallotta, ízelítőképpen itt is megmutatjuk iskolánk tanáraival, tanulójával készült beszélgetéseket.

Fellner-Nyáry Judit némettanár

Bobák Orsolya angoltanár

Farkas Viktória angoltanár 1

Farkas Viktória angoltanár 2

Nerpel Lili, most tizenharmadikos diák

Csatlakozzatok a Nyelveken szólunk FB oldal követőihez: https://www.facebook.com/nyelvekenszolunk, és a Talk.Show In Languages FB csoportba is beiratkozhattok, ha az online nyelvgyakorlási lehetőség máskor is érdekes lehet számotokra.

Az Instagramra is kitesszük a híreket: https://www.instagram.com/nyelvekenszolunk/

Kérdéseitekre szívesen válaszolunk e-mailben is: nyelvekenszolunk@gmail.com