A felvételi nem vizsga, nem szelektálás!
A felvétel során a következő szempontok érvényesülnek: Iskolaérett-e a gyermek? Waldorf-óvodába járt-e, jár-e testvére az iskolába? Milyen az osztály várható összetétele?
A felvételizni szándékozó családok az iskola irodájában felvételi adatlapot kapnak és kérdéssort egy részletes gyermekleírás elkészítéséhez. Ezek benyújtása után az osztálytanító megállapodik a szülőkkel egy időpontban.
Ekkor a szülőkkel beszélget két tanár, és a gyermekről, a családról kérdezik őket. Ez egy átfogó képhez igen fontos. Ezalatt a gyermekkel leendő tanítója ismerkedik meg még egy tanár jelenlétében. Ez egyben iskolaérettségi vizsgálat is, ezért előzetesen ilyen igazolást nem kell a szülőknek kérniük sem az óvodában, sem a nevelési tanácsadóban.
Egy másik alkalommal az összes jelentkező gyermeket együtt hívjuk be egy délelőtti játékos ismerkedésre. A felvételi során fontos számunkra, hogy tud-e majd együtt dolgozni a tanító a gyermekkel, a gyermek a többiekkel. A felvételiztető tanárok tájékoztatása alapján a tanári konferencia dönt a felvételről. A szülők írásban nyilatkoznak arról, hogy elfogadják az iskola nevelési elveit, működési feltételeit.

Tartozz közénk!

Jelentkezz hozzánk!

titkarsag@fotiwaldorf.hu 
címre.

Jelentkezési lapok letöltése: 
Óvoda

Iskola

Első osztály

Felsőbb osztályok


Gimnázium

Kérünk, támogasd személyi jövedelemadód 1%-ával intézményünket!

Fóti Szabad Waldorf Egyesület

Adószám: 18082250-1-13

 http://www.fotiwaldorf.hu/index.php/hu/1-szazalek

Bankszámlaszám:

10402197-50526775-90801005

Távolmaradási igazolás

Letöltése: Igazolás

Bejelentkezés

 

Szeretettel várunk jelentkező gyerekeket mind az óvodába, az iskolába és a gimnáziumba is.

Jelentkezési ügyintézés személyesen a titkárságon lehetséges, vagy pedig a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével:

titkarsag kukac fotiwaldorf pont hu címre.

 

Jelentkezési lapok letöltése: Óvoda 1. osztály2-8. osztálygimnázium

Tetejére