Óvodánk és iskolánk egyesületi fenntartású intézmény, a működési költségekhez szülői hozzájárulás szükséges. A gyermekek egészséges szociális fejlődése érdekében fontosnak tartjuk a szülői támogatás rendszerében a szociális háló jelenlétét, ezért olyan egyedülálló vállalási rendszert alakítottunk ki és működtetünk hosszú évek óta, hogy a kevésbé tehetős családok ne szoruljanak ki a Waldorf-óvodából, iskolából.

Jelenleg 20.000 Ft-tól 60.000 Ft-ig terjed a vállalások havi összege 12 hónapon keresztül. A családok anyagi helyzetükhöz mérten felajánlást tesznek minden évben a havi támogatási díj mértékéről. A minimális vállalás összege 20.000 Ft/hó/gyermek, miközben az optimálisan elvárt összeg 36.000 Ft/hó/gyermek, mely garantálja az Intézmény stabil működését és minőségi fejlesztéseket is megenged.

Közösségünk családjai felelősséget vállalnak egymásért azzal, hogy mindenki anyagi helyzetétől függően a legnagyobb, akár az ajánlott összeg feletti összeggel járul hozzá az intézmény fenntartásához. Így tudjuk a tanszereket, a rezsiköltségeket, a pedagógusok bérét és a felújítási-fejlesztési keretet biztosítani. Bízunk abban, hogy mindenki erejéhez mérten, átgondoltan járul hozzá a költségek közös megosztásához.

Egyéb költség még az egy évben egyszer fizetendő 15.000 Ft-os felújítási díj, valamint az intézményünkbe való beiratkozáskor 20.000 Ft beiratkozási díj.

Tartozz közénk!

Jelentkezz hozzánk!

titkarsag@fotiwaldorf.hu 
címre.

Jelentkezési lapok letöltése: 
Óvoda

Iskola

Első osztály

Felsőbb osztályok


Gimnázium

Kérünk, támogasd személyi jövedelemadód 1%-ával intézményünket!

Fóti Szabad Waldorf Egyesület

Adószám: 18082250-1-13

 http://www.fotiwaldorf.hu/index.php/hu/1-szazalek

Bankszámlaszám:

10402197-50526775-90801005

Távolmaradási igazolás

Letöltése: Igazolás

Bejelentkezés

 

Szeretettel várunk jelentkező gyerekeket mind az óvodába, az iskolába és a gimnáziumba is.

Jelentkezési ügyintézés személyesen a titkárságon lehetséges, vagy pedig a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével:

titkarsag kukac fotiwaldorf pont hu címre.

 

Jelentkezési lapok letöltése: Óvoda 1. osztály2-8. osztálygimnázium

Tetejére